fredag 29. juni 2012

Fredag, en god dag!

Idag er formen laber, tung i hodet. Mye å tenke på, mye tanker, sover dårlig, urolig i kroppen. Denne helgen reiser vi ut og koser oss i båten, godt å skifte stue.
Skal til et vennepar på hytta deres og ha reker og krabber. Skikkelig kose oss. God film til ungene, beinene på bordet og bare nyte helgen.
Her er det en vær på utkikk. ;-)
Ikke farlig om det regner, det er helg og vi skal kooose oss. Det er godt å varmt ute og regnklær har vi. Skal til Gyarhavn og la ungene hoppe i tre-nettet i skogen, alltid morro. Vi voksne skal ta med oss bøker, lese og roe helt ned. Kjenner det tar på med snekkere utenfor og innenfor hver dag. Kan ikke sitte å slappe av i stuen, så det blir til at jeg sitter mye på kjøkkenet. Liker ikke å se på at andre arbeider. ;-) Det er rot i stuen, gang og soverom hvor de har skiftet vindu og veggene må fikses på etterhvert. Tar det når de er ferdige.
Gleder meg til å pynte på de nye badene og i de nye stuevinduene!!! Ååå det er så lyst å fint i stua nå!! :-D Finne gardiner, persienner, lameller eller plissegardiner.

Snekkerene har nå lektet 5 av 8 vegger, nærmer seg til å sette på den nye kledningen!!! :-D


Goood Fredag!


1 kommentar:

  1. Heia snuppa mi. Du må kosa deg masse i helgå å sløva masse. Du e et fantastisk menneske du. E så glad for at eg he fått mulighet te å bli kjende me deg. Du vett du får komma på sofaen min å kvila alt du vil. :-) Masse masse gla i deg. Kos deg masse me familien du.

    SvarSlett

klem til deg! :-)