onsdag 25. mai 2011

Små hverdagsgleder

Så kjekt at nettopp du fant bloggen min, velkommen skal du være!

Dagen idag startet med en vanlig morgen med 3 søvnige barn som skal ristes utav sengen.
Kle på, spise mat og lage matpakke før de tusler avgårde til skolen.
Minstejenta ble kjørt til barnehagen også er det morgenkos hos venninna mi. Det er fast morgenkaffe-kos, såsant det passer inn før jobb. En flott start på dagen!

Kl 9 var det samtale med barnehagen, bare positive tilbakemeldinger, lillejenta ble rost opp i skyene og mamman kjempehappy...og litt rørt. Ble en kjapp foreldresamtale, denne gangen, men kjempekoselig!

Idag var det altså fridag og en kjapp tur til Ikea var planen-Ja, dere så det..."kjapp" tur på Ikea er vel nærmest umulig. ;-)
Nathalie-vennen ble med og da blir det til at vi "skal-bare"-ta på, føle, sitte, ligge, kjenne, prøve, se, legge oppi vogna, ta en runde, ta utav det vi egentlig ikke har brukt for....
Men det viktigste var at vi husket det vi kjørte inn for; kjøkkenskap, sofatrekk og masse koos. He he

Så kommer det nest morsomste----LAGERET----Weeeeeee
Huff, det er et ganske langt lagerbygg og det er jo altfor langt å g-å, så da må vi jo bruke vogna som "sparkesykkel" for å liksom komme oss kjapt nok der vi skal hente. Litt blikk og skjeve smil her og der må vi jo forvente. ;-)

Vel hjemme fikk mannen og jeg pakkene inn i gangen,montering blir i morgen etter jobb. Det er min og bare miin jobb, mens mannen får æren av å feste de til veggen.

Fikk kjøpt barkduk mens mannen la ungene og begynt på bedet nedenfor terassen, blir bra! Har blitt litt vel overgrodd  og lite påpasset. *dårlig samvittighet, mens jeg skuler bort på naboens flotte hage*

Nå er tiden inne for hagekooooos!!

Blogghilsen fra Bjørg
Husk å være snille med hverandre :-)

1 kommentar:

  1. he he, ja vi koste oss masse på Ikea,du å jeg....å spesielt på lageret..det er jo kjempe kjekt å "kjøre" rundt i trallene.. Gleder meg til neste tur. :-)

    SvarSlett

klem til deg! :-)